”Anteeksi, olisiko sinulla pieni hetki aikaa?”

Oletko nähnyt Energia247:n ständin kauppakeskuksessa tai kadulla aamuruuhkissa? Onko esittelijämme mahdollisesti lähestynyt sinua ja tiedustellut nykyisen sähkölaskusi suuruutta? Entä oletko kuullut radiomainoksemme? Onko myyjämme soittanut sinulle hyvän tarjouksen kanssa? Oletko käyttänyt pipoamme? Onko postisi joukossa ollut sinivihreä ilmoitus Energia247:n tarjoamista lettukahveista kaupungin tapahtumassa?

Tai ehkä tiedätkin jo jutun juonen. Pahoittelut, ei ollut tarkoitus harhaanjohtaa ketään. Emme tosiaan kohtaa kadulla, kauppareissullasi, työmatkabussisi mainosteippauksissa tai makkaroidenjakokojussa. Postilaatikkosi ei kolahtele kirjeidemme vuoksi ja vaikka hintamme ovat ehdottomasti kuuluttamisen arvoiset, esittelemme ne sinulle mieluummin netin kuin puhelinsoiton kautta. Siis vaikka emme kohtaa kasvotusten, täällä me olemme, 100 % edullista energiaa, 100 % uusiutuvaa ja 100 % netissä. Ja kotimaisena firmana toimimme Suomessa, joten apua tarvitessasi saat varmasti palvelua omalla kielelläsi.

Meiltä kysytään usein, miten myymämme sähkö voi olla näin halpaa. Ensisijaisesti sähköisestä viestinnästä hyötyvät asiakkaamme, arvatenkin edullisen juuri sähkölaskun myötä. Joten anteeksi, olisiko sinulla pieni hetki aikaa? Kun olet rauhassa kotiutunut koulusta, töistä tai kauppareissulta, sähköinen ständimme on auki ympäri vuorokauden, osoitteessa www.energia247.fi/tuotteet.