Tietoa kampanjasta

TIETOA KAMPANJASTA

 

1. Järjestäjä

Kampanjan vastuullisena järjestäjänä on ENERGIA 247 OY.

Y-tunnus 2626480-5, kotipaikka Helsinki, Suomi.

Yhteistyökumppanina toimii BookBeat AB

VAT-numero SE556560458301, kotipaikka Tukholma, Ruotsi.

 

2. Kampanjaan osallistuminen

Marraskuun kampanjaan osallistuminen tapahtuu Energia247 Oy:n oman sivuston kautta. Kaikki marraskuun 2017 aikana sähkösopimuksen tekevät ovat mukana kampanjassa.

Varsinaisen lahjakoodin lunastaminen tapahtuu BookBeat AB:n ylläpitämällä sivulla.

 

3. Osallistumiskelpoisuus

Osallistumiskelpoisia ovat kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, joilla on laillinen oikeus solmia sähkösopimus omissa nimissään, ja jotka eivät ole hyödyntäneet BookBeat AB:n tutustumistarjousta aiemmin.

 

4. Kampanjan sisältö

Energia247 ja BookBeat AB tarjoavat kaikille marraskuun 2017 aikana sähkösopimuksen tekeville asiakkaille kuukauden pituisen ilmaisen käyttökokeilujakson BookBeatin ääni-ja E-kirjaston valikoimiin.

Asiakas saa käyttöön oikeuttavan koodin Energia247:lta tilausvahvistuksensa mukana.

Energia247 ja BookBeat AB tarjoavat kaikille marraskuun 2017 aikana sähkösopimuksen tekeville asiakkaille kuukauden pituisen ilmaisen käyttökokeilujakson BookBeatin ääni-ja E-kirjaston valikoimiin. Maksuttoman kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu normaalina tilauksena hintaan 16,90 €/kk. Tilauksen voi lopettaa milloin vain osoitteessa www.bookbeat.fi.

BookBeat on digitaalisia kirjapalveluita tarjoava palvelu, jonka keskeisiä tuotteita ovat Ääni-ja E-kirjat. Lisätietoja: www.bookbeat.com.

 

7. Facebookin vastuuvapaus

Kampanja ei ole millään tavoin Facebookin rahoittama, tukema tai ylläpitämä. Osallistujien luvan kanssa myöntämät yhteystiedot siirtyvät Energia247 Oy:lle ja / tai BookBeat AB:lle , eivätkä Facebookin henkilörekisteriin.